| 
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
        
            | Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10685 |  
 
| Название: | Технологія вирощування ремонтних телиць в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області |  | Другие названия: | Technology of growing repair heifers in the conditions of PP «Slobodishe» Berdychiv district, Zhitomir region |  | Авторы: | Рудковський, І. С. Rudkovsky, І.
 |  | Ключевые слова: | технологічний процес technological process
 вирощування ремонтного молодняку
 breeding of repair young stock
 велика рогата худоба
 cattle
 телята
 calves
 ремонтний молодняк
 repair young stock
 годівля
 feeding
 ефективність
 efficiency
 |  | Дата публикации: | 2020 |  | Издатель: | Поліський національний університет |  | Библиографическое описание: | Рудковський І. С. Технологія вирощування ремонтних телиць в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук І. І. – Житомир, 2020. – 43 с. |  | Аннотация: | У роботі проведено розрахунок потреби у ремонтному молодняку великої рогатої худоби, запропоновано розробку програми його вирощування; здійснено визначення потреби у кормах і кормових площах, воді і підстилці, а також об’ємах основної і побічної продукції. Подано етапи проведеного дослідження: огляд літератури, матеріали, методики, місця досліду, обґрунтовано результати отриманих проектних досліджень. In the work was carried out the calculation of the need of young cattle, the development program of its growing is offered; were determined the need for feed and fodder areas, water and litter, as well as the volumes of main product and byproducts. The stages of the research are given: review of literature, resources, methods, places of research, received results are substantiated.
 |  | URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10685 |  | Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва 
 |  
 
    
     Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.   |