Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10706
|
Название: | Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської області |
Другие названия: | Technology of hard cheese production TM «Zolotava» and evaluation of its quality in the conditions of LLC «Andrushivsky butter and cheese factory» of Andrushiv district of Zhytomyr region |
Авторы: | Сівковська, Д. О. Sivkovska, D. |
Ключевые слова: | тверді сири hard cheeses технологія technology молоко milk переробка processing рецептура recipe вміст жиру fat content якість quality |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сівковська Д. О. Технологія виробництва твердого сиру ТМ «Золотава» та оцінка його якості в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2020. – 33 с. |
Аннотация: | Дослідження проведені в умовах ТОВ «Андрушівський маслосирзавод» Андрушівського району Житомирської області. Розроблена технологія виробництва твердого сиру, який пресується, при низькій температурі другого нагрівання та високому рівні молочнокислого бродіння з функціональним призначенням. Вона дозволяє отримувати готовий продукт із скороченням періоду соління, дозрівання та стандартним часом зберігання. The research was conducted in the conditions of Andrushivka Butter and Cheese Factory LLC, Andrushivka District, Zhytomyr Region.The technology of production of hard cheese which is pressed, at low temperature of the second heating and high level of lactic fermentation with functional purpose is developed. It allows to receive the finished product with reduction of the period of salting, maturing and standard time of storage. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10706 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|