DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10796

Название: Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області
Другие названия: Features of production, quality control and safety of yogurt in terms of LLC "Organic Milk" Baranovsky district of Zhytomyr region
Авторы: Шащук, В. В.
Shashchuk, V.
Ключевые слова: технологія
technology
органічний молочний продукт
organic dairy product
йогурт
yogurt
лактоза
lactose
безлактозний йогурт
lactose-free yogurt
якість
quality
безпечність
safety
поживна та харчова цінність
nutritional and nutritional value
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шащук В. В. Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 38 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва, організації контролю якості та безпечності йогурту органічного питного з наповнювачем «чорниця» (з пробіотиком) 2,5% та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком) 2,5% в умовах ТОВ «Органік Мілк». Проаналізована технологія виробництва йогурту органічного питного з наповнювачем «чорниця» (з пробіотиком) 2,5% та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком) 2,5%. Здійснено порівняльну оцінку якості та безпечності зразків йогурту щодо фізико-хімічних, органолептичних властивостей, поживної та харчової цінності.
The qualification work presents the results of research on the peculiarities of production, quality control and safety of organic drinking yogurt with "blueberry" filler (with probiotic) 2,5% and lactose-free organic yogurt (with probiotic) 2,5% in terms of LLC "Organic Milk". The technology of production of organic drinking yogurt with "blueberry" filler (with probiotic) 2,5% and lactose-free organic yogurt (with probiotic) 2,5% is analyzed. A comparative assessment of the quality and safety of yogurt samples in terms of physicochemical, organoleptic properties, nutritional and nutritional value.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10796
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shashchuk V_KR_204_2020.pdf1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет