|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10796
|
Название: | Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області |
Другие названия: | Features of production, quality control and safety of yogurt in terms of LLC "Organic Milk" Baranovsky district of Zhytomyr region |
Авторы: | Шащук, В. В. Shashchuk, V. |
Ключевые слова: | технологія technology органічний молочний продукт organic dairy product йогурт yogurt лактоза lactose безлактозний йогурт lactose-free yogurt якість quality безпечність safety поживна та харчова цінність nutritional and nutritional value |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Шащук В. В. Особливості виробництва, контроль якості та безпечності йогурту в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 38 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва, організації контролю якості та безпечності йогурту органічного питного з наповнювачем «чорниця» (з пробіотиком) 2,5% та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком) 2,5% в умовах ТОВ «Органік Мілк». Проаналізована технологія виробництва йогурту органічного питного з наповнювачем «чорниця» (з пробіотиком) 2,5% та йогурту безлактозного органічного (з пробіотиком) 2,5%. Здійснено порівняльну оцінку якості та безпечності зразків йогурту щодо фізико-хімічних, органолептичних властивостей, поживної та харчової цінності. The qualification work presents the results of research on the peculiarities of production, quality control and safety of organic drinking yogurt with "blueberry" filler (with probiotic) 2,5% and lactose-free organic yogurt (with probiotic) 2,5% in terms of LLC "Organic Milk". The technology of production of organic drinking yogurt with "blueberry" filler (with probiotic) 2,5% and lactose-free organic yogurt (with probiotic) 2,5% is analyzed. A comparative assessment of the quality and safety of yogurt samples in terms of physicochemical, organoleptic properties, nutritional and nutritional value. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10796 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|