DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10801

Название: Оцінка технології виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Technology assessment of production of drinking milk in the conditions of АТ «Zhytomyr maslozavod»
Авторы: Стасюк, А. Г.
Stasuk, A.
Ключевые слова: якісні показники молока
milk quality
органолептичний аналіз
sensory analysis
фальсифікація
milk falsification
технології виробництва питного та пряженого молока
milk production technology
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Стасюк А. Г. Оцінка технології виробництва питного молока в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 34 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо якості питного та пряженого молока, яке виготовлене в умовах АТ «Житомирський маслозавод». Проаналізовані асортимент, технологічні схеми виробництва питного та пряженого молока, аналіз повноти маркування дослідних зразків. Наведені основні показники якості молока, способи його фальсифікації та методи її виявлення. Проведено оцінку якості питного та пряженого молока за допомогою органолептичних та фізико-хімічних методів аналізу. Визначено відповідність молока питного та пряженого вимогам ДСТУ за органолептичними показниками, чистотою та відсутністю фальсифікації.
The diploma thesis presents the results of studies on the quality of milk produced under the conditions of АТ "Zhytomyr maslozavod". Technological schemes of milk production, analysis of completeness of marking of prototypes are analyzed. The basic indicators of quality of milk, methods of its falsification and methods of its detection are given. The quality of milk was evaluated using organoleptic and physicochemical methods of analysis. The compliance of milk with DSTU requirements in terms of organoleptic characteristics, purity and absence of falsification was determined.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10801
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Stasuk_AG_KR_204_2020.pdf746,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет