Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10853
|
Название: | Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області |
Другие названия: | Technology of production of processed cheeses and cheese products in the conditions of LLC "Brusylivsky butter factory" of Brusyliv district of Zhytomyr region |
Авторы: | Бабицький, В. В. Babytskyi, V. |
Ключевые слова: | якість quality безпечність safety солі-плавителі melting salts плавлений сир processed cheese сирний продукт cheese product якість сирного продукту quality of cheese product харчові добавки food additives технологія виробництва production technology |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бабицький В. В. Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 35 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод». Представлений асортимент продукції ТОВ «Брусилівський маслозавод», здійснена оцінка якості плавленого сиру та сирного продукту, досліджено використання
рослинних жирів та харчових добавок при виробництві сирних продуктів, проведена оцінка маркування готових продуктів та упаковки. The qualification work presents the results of research on the technological
features of the production of processed cheeses and cheese products in the
conditions of LLC "Brusyliv Dairy Plant". The range of products of Brusyliv Dairy
Plant LLC is presented, the quality of processed cheese and cheese product is
assessed, the use of vegetable fats and food additives in the production of cheese
products is investigated, the labeling of finished products and packaging is
assessed. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10853 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|