DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10853

Название: Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області
Другие названия: Technology of production of processed cheeses and cheese products in the conditions of LLC "Brusylivsky butter factory" of Brusyliv district of Zhytomyr region
Авторы: Бабицький, В. В.
Babytskyi, V.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
солі-плавителі
melting salts
плавлений сир
processed cheese
сирний продукт
cheese product
якість сирного продукту
quality of cheese product
харчові добавки
food additives
технологія виробництва
production technology
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бабицький В. В. Технологія виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод» Брусилівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 35 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей виробництва плавлених сирів та сирних продуктів в умовах ТОВ «Брусилівський маслозавод». Представлений асортимент продукції ТОВ «Брусилівський маслозавод», здійснена оцінка якості плавленого сиру та сирного продукту, досліджено використання рослинних жирів та харчових добавок при виробництві сирних продуктів, проведена оцінка маркування готових продуктів та упаковки.
The qualification work presents the results of research on the technological features of the production of processed cheeses and cheese products in the conditions of LLC "Brusyliv Dairy Plant". The range of products of Brusyliv Dairy Plant LLC is presented, the quality of processed cheese and cheese product is assessed, the use of vegetable fats and food additives in the production of cheese products is investigated, the labeling of finished products and packaging is assessed.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10853
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Babitskiy_V_KR_204_2020.pdf986,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет