Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10854
|
Название: | Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області |
Другие названия: | Technological features of organic sweet butter production in the conditions of LLC «Organic Milk» of Baranivka district of Zhytomyr region |
Авторы: | Гудзенко, І. С. Hudzenko, I. |
Ключевые слова: | технологічна схема technological scheme виробництво органічного солодковершкового масла production of organic sweet butter солодковершкове масло sweet butter спред spread органолептичні показники organoleptic indicators фізико-хімічні показники physical and chemical indicators якість quality |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Гудзенко І. С. Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 36 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо
особливостей виробництва органічного солодковершкового масла. Здійснено
контроль якості зразків масла органічного солодковершкового 82,6% та
масла солодковершкового «Селянське» органічного 74,5% виробництва ТОВ
«Органік Мілк». Також було досліджено зразки масла іншого виробника -
солодковершкового екстра «Вологодське» 82,5% та спреду солодковершкового «Хуторок» 72,5%. Здійснено порівняльну оцінку якості та безпечності зразків масла солодковершкового та спреду щодо
органолептичних, фізико-хімічних властивостей. The qualification work presents the results of research on the peculiarities of the production of organic sweet butter. The quality control of samples of organic
sweet butter 82.6% and sweet butter "Peasant" organic 74.5% produced by LLC "Organic Milk" was carried out. Samples of Vologodske sweet cream extra oil and 82.5% of another manufacturer's sweet cream butter spread were also tested. A comparative assessment of the quality and safety of samples of sweet butter and spread in terms of organoleptic, physicochemical properties. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10854 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|