DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10854

Название: Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області
Другие названия: Technological features of organic sweet butter production in the conditions of LLC «Organic Milk» of Baranivka district of Zhytomyr region
Авторы: Гудзенко, І. С.
Hudzenko, I.
Ключевые слова: технологічна схема
technological scheme
виробництво органічного солодковершкового масла
production of organic sweet butter
солодковершкове масло
sweet butter
спред
spread
органолептичні показники
organoleptic indicators
фізико-хімічні показники
physical and chemical indicators
якість
quality
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гудзенко І. С. Технологічні особливості виробництва органічного солодковершкового масла в умовах ТОВ «Органік Мілк» Баранівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2020. – 36 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва органічного солодковершкового масла. Здійснено контроль якості зразків масла органічного солодковершкового 82,6% та масла солодковершкового «Селянське» органічного 74,5% виробництва ТОВ «Органік Мілк». Також було досліджено зразки масла іншого виробника - солодковершкового екстра «Вологодське» 82,5% та спреду солодковершкового «Хуторок» 72,5%. Здійснено порівняльну оцінку якості та безпечності зразків масла солодковершкового та спреду щодо органолептичних, фізико-хімічних властивостей.
The qualification work presents the results of research on the peculiarities of the production of organic sweet butter. The quality control of samples of organic sweet butter 82.6% and sweet butter "Peasant" organic 74.5% produced by LLC "Organic Milk" was carried out. Samples of Vologodske sweet cream extra oil and 82.5% of another manufacturer's sweet cream butter spread were also tested. A comparative assessment of the quality and safety of samples of sweet butter and spread in terms of organoleptic, physicochemical properties.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10854
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Hudzenko_IS_KR_204_2020.pdf1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет