DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10859

Название: Технологія виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Technology of production of sour-milk products in the conditions of JSC «Zhytomyr Dairy Plant»
Авторы: Семеняченко, О. В.
Semenyachenko, O.
Ключевые слова: термостатний
thermostatic
резервуарний
tank
спиртове
alcohol
молочнокисле бродіння
lactic fermentation
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Семеняченко О. В. Технологія виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій перероб. та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2020. – 32 с.
Аннотация: З точки зору дієти кисломолочні продукти цінніші за молоко. Як ми всі знаємо, якість молочних продуктів залежить від сировини, яка використовується для виготовлення молочних продуктів. Сьогодні в Україні впроваджено новітні технології для вдосконалення та оновлення формули кефірних продуктів, підвищення їх дієтичних та лікувальних властивостей та розробки продуктів з новими функціональними властивостями.
In terms of diet, dairy products are more valuable than milk. As we all know, the quality of dairy products depends on the raw materials used to make dairy products. Today in Ukraine the latest technologies have been introduced to improve and update the formula of kefir products, increase their dietary and medicinal properties and develop products with new functional properties.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10859
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Semenyachenko_OV_KR_204_2020.pdf304,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет