DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/10873

Название: Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат»
Другие названия: Peculiarities of production technology and assessment of quality and safety of semi-smoked sausages in the conditions of Zhytomyr Meat Processing Plant LLC
Авторы: Гончар, Д. І.
Gonchar, D.
Ключевые слова: напівкопчена ковбаса
half-smoked sausage
технологія
technology
рецептура
recipe
якість
quality
безпека
safety
Дата публикации: 2020
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Гончар Д. І. Особливості технології виробництва та оцінка якості і безпеки напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій вир-ва продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2020. – 37 с.
Аннотация: Ковбаса напівкопчена – один з найпопулярніших видів ковбаси у споживачів. М’ясопереробні підприємства виробляють їх у значній кількості та широкому асортименті. Різке подорожчання сировини, призвело до подорожчання готового продукту та зниження продаж. У зв’язку з такою ситуацією, виробник стикається з проблемою зменшення вартості напівкопчених ковбас, щоб вони були доступними для споживачів різного достатку. Ковбаса «Дрогобицька» виготовлена за ДСТУ має високі та стабільні показники якості та безпеки, характеристика продукту обумовлена та гарантована державними органами стандартизації та сертифікації. В ході проведення досліджень вивчені рецептура і проведена оцінка якості готового продукту за органолептичними, фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.
Half-smoked sausage is one of the most popular types of sausage among consumers. Meat processing companies produce them in large quantities and in a wide range. The sharp rise in prices for raw materials has led to higher prices for finished products and lower sales. Due to this situation, the producer faces the problem of reducing the cost of semi-smoked sausages so that they are available to consumers of various affluence. Drohobych sausage made according to DSTU has high and stable quality and safety indicators, the product characteristics are conditioned and guaranteed by the state bodies of standardization and certification. In the course of research, the recipe was studied and the quality of the finished product was assessed by organoleptic, physicochemical and microbiological parameters.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/10873
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Gonchar_DI_KR_204_2020.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет