Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12217
|
Название: | Вплив первинної обробки на якість та безпечність молока |
Другие названия: | Influence of primary processing on milk quality and safety |
Авторы: | Ковальчук, Д. А. Kovalchuk, D. |
Ключевые слова: | скотарство cattle breeding первинна обробка молока primary milk processing |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Ковальчук Д. А. Вплив первинної обробки на якість та безпечність молока : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2021. – 31 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що з метою поліпшення якості молока, його своєчасної і належної первинної обробки та підвищення рентабельності виробництва у фермерському господарстві доцільно для доїння корів обладнати молокопровід, а для уникнення суперечок з молокопереробним підприємством щодо якості молока закупити ультразвуковий аналізатор молока «Екомілк». As a result of research, it was found that in order to improve the quality of milk, its timely and proper primary processing and increase the profitability of production on the farm, it is advisable to equip a milk pipe for cows, and to avoid disputes with the milk processing company to buy ultrasonic milk analyzer. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12217 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|