DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12217

Название: Вплив первинної обробки на якість та безпечність молока
Другие названия: Influence of primary processing on milk quality and safety
Авторы: Ковальчук, Д. А.
Kovalchuk, D.
Ключевые слова: скотарство
cattle breeding
первинна обробка молока
primary milk processing
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Ковальчук Д. А. Вплив первинної обробки на якість та безпечність молока : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі тварин і технології кормів ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2021. – 31 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що з метою поліпшення якості молока, його своєчасної і належної первинної обробки та підвищення рентабельності виробництва у фермерському господарстві доцільно для доїння корів обладнати молокопровід, а для уникнення суперечок з молокопереробним підприємством щодо якості молока закупити ультразвуковий аналізатор молока «Екомілк».
As a result of research, it was found that in order to improve the quality of milk, its timely and proper primary processing and increase the profitability of production on the farm, it is advisable to equip a milk pipe for cows, and to avoid disputes with the milk processing company to buy ultrasonic milk analyzer.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12217
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kovalchuk_DA_KR_204_2021.pdf958,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет