|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12337
|
Название: | Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської області |
Другие названия: | Technological features of sweet butter and spread production in the conditions of LLC "Enei" of Zhytomyr region |
Авторы: | Суярова, Д. В. Suiarova, D. |
Ключевые слова: | технологічна схема виробництва technological scheme of production спред spread солодковершкове масло sweet butter молочний жир milk fat рослинний жир vegetable fat якість quality безпечність safety |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Суярова Д. В. Технологічні особливості виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 44 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва солодковершкового масла та спреду в умовах ТОВ «Еней» Романівського району Житомирської області. Проведено дослідження та оцінено якість масла селянського солодковершкового «Золото Романова» з масовою часткою жиру 72,5% та спреду солодковершкового «Любимий» з масовою часткою жиру 72,5 % виробництва ТОВ «Еней-Романів» за органолептичними показниками, а саме за смаком, запахом, консистенцією, кольором. З фізико-хімічних показників досліджували вміст жиру, вологи, кухонної солі, показник кислотністі титрованої, термостійкість, температура плавлення молочного жиру під впливом високих температур, пероксидне число, масова частка рослинного жиру у спредові. The qualifying work presents the results of research on the peculiarities of the production of sweet butter and spread in the conditions of LLC "Aeneas" Romanov district of Zhytomyr region. The research and evaluation of the quality of peasant sweet cream butter "Zoloto Romanova" with a mass fraction of fat of 72.5% and the spread of sweet cream "Lyubimy" with a mass fraction of fat of 72.5% produced by LLC "Aeneas-Romanov" by organoleptic parameters, namely by taste, smell, texture, color. The content of fat, moisture, table salt, titratable acidity index, heat resistance, melting point of milk fat under the influence of high temperatures, peroxide value, mass fraction of vegetable fat in the spread were studied from physicochemical parameters. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12337 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|