DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12377

Название: Обґрунтування параметрів конструкції обладнання для очищення плодоовочевої сировини
Другие названия: Substantiation of design parameters of equipment for cleaning fruit and vegetable raw materials
Авторы: Молітвин, І. А.
Molitvin, I.
Ключевые слова: очищення овочів
cleaning of vegetables
форма плодів
shape of fruits
сили взаємодії
forces of interaction
кінематичні параметри
kinematic parameters
енергетика очистки
energy of cleaning
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Молітвин І. А. Обґрунтування параметрів конструкції обладнання для очищення плодоовочевої сировини : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2021. – 30 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі проаналізовано конструкційно-технологічні рішення серійного обладнання для очищення плодів овочів, отримано знання щодо можливих шляхів покращення та запропоновано удосконалену конструкцію робочого органу очисника болгарського перцю. Кваліфікаційна робота спрямована на вирішення наукової та виробничої проблематики збільшення ефективності очистки плодів овочів, зокрема болгарського перця, отримано математичні залежності, які пов’язують фізико-механічні властивості плодів із конструкційними параметрами робочих органів. У кваліфікаційній роботі доведено ефективність запропонованого удосконаленого робочого органу, встановлено вплив основних конструкційних параметрів та технологічних режимів роботи на енергетичну ефективність очисної машини.
The qualification work analyzes the design and technological solutions of serial equipment for cleaning fruits and vegetables, gained knowledge about possible ways to improve and proposed an improved design of the working body of the bell pepper cleaner. Qualification work is aimed at solving scientific and industrial problems of increasing the efficiency of cleaning fruits of vegetables, including bell peppers, obtained mathematical dependences that link the physical and mechanical properties of fruits with the design parameters of the working bodies. The qualification work proves the efficiency of the proposed improved working body, the influence of the main design parameters and technological modes of operation on the energy efficiency of the treatment machine.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12377
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Molitvin_IA_KR_208_2021.pdf1,22 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет