Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12482
|
Название: | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» |
Другие названия: | Estimation of condensed milk production technology in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" |
Авторы: | Олійник, Л. Л. Oliinyk, L. |
Ключевые слова: | технологічна схема виробництва technological scheme молоко згущене з цукром condensed milk with sugar рослинний жир vegetable fat якість safety безпечність quality органолептичні показники organoleptic indicators фізико-хімічні показники physicochemical parameters |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Олійник Л. Л. Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 54 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко» Романівського району Житомирської області. На основі проведених досліджень проаналізовано технологію виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко». Проаналізовано асортимент молочних продуктів, які вироблені в умовах ДП «Ружин-молоко», харчові добавки, які використовуються під час виробництва. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості зразків молока незбираного згущеного з цукром 8,5% та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром 8,5%. The qualification work presents the results of research on the peculiarities of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" Romaniv district of Zhytomyr region. On the basis of the conducted researches the technology of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" is analyzed. The range of dairy products produced in the conditions of SE "Ruzhyn-milk", food additives used during production is analyzed. Organoleptic and physicochemical quality indicators of samples of whole milk condensed with sugar of 8.5% and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat of 8.5% were studied. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12482 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|