DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12482

Название: Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко»
Другие названия: Estimation of condensed milk production technology in the conditions of SE "Ruzhyn-milk"
Авторы: Олійник, Л. Л.
Oliinyk, L.
Ключевые слова: технологічна схема виробництва
technological scheme
молоко згущене з цукром
condensed milk with sugar
рослинний жир
vegetable fat
якість
safety
безпечність
quality
органолептичні показники
organoleptic indicators
фізико-хімічні показники
physicochemical parameters
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Олійник Л. Л. Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 54 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко» Романівського району Житомирської області. На основі проведених досліджень проаналізовано технологію виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко». Проаналізовано асортимент молочних продуктів, які вироблені в умовах ДП «Ружин-молоко», харчові добавки, які використовуються під час виробництва. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості зразків молока незбираного згущеного з цукром 8,5% та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром 8,5%.
The qualification work presents the results of research on the peculiarities of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" Romaniv district of Zhytomyr region. On the basis of the conducted researches the technology of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" is analyzed. The range of dairy products produced in the conditions of SE "Ruzhyn-milk", food additives used during production is analyzed. Organoleptic and physicochemical quality indicators of samples of whole milk condensed with sugar of 8.5% and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat of 8.5% were studied.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12482
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Oliinyk_LL_KR_204_2021.pdf1,54 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет