| 
                
                
  
 
Institutional Repository of Polissia National University >
 
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
 
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
 
    
        
            
                
                Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
                http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12482
             | 
         
     
     
    
    
| Название:  | Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» |  
| Другие названия:  | Estimation of condensed milk production technology in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" |  
| Авторы:  | Олійник, Л. Л. Oliinyk, L. |  
| Ключевые слова:  | технологічна схема виробництва technological scheme молоко згущене з цукром condensed milk with sugar рослинний жир vegetable fat якість safety безпечність quality органолептичні показники organoleptic indicators фізико-хімічні показники physicochemical parameters |  
| Дата публикации:  | 2021 |  
| Издатель:  | Поліський національний університет |  
| Библиографическое описание:  | Олійник Л. Л. Технологія виробництва згущеного молока в умовах ДП «Ружин-молоко» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2021. – 54 с. |  
| Аннотация:  | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо особливостей виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко» Романівського району Житомирської області. На основі проведених досліджень проаналізовано технологію виробництва молока незбираного згущеного з цукром та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром в умовах ДП «Ружин-молоко». Проаналізовано асортимент молочних продуктів, які вироблені в умовах ДП «Ружин-молоко», харчові добавки, які використовуються під час виробництва. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості зразків молока незбираного згущеного з цукром 8,5% та продукту молоковмісного згущеного з цукром і рослинним жиром 8,5%. The qualification work presents the results of research on the peculiarities of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" Romaniv district of Zhytomyr region. On the basis of the conducted researches the technology of production of whole milk condensed with sugar and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat in the conditions of SE "Ruzhyn-milk" is analyzed. The range of dairy products produced in the conditions of SE "Ruzhyn-milk", food additives used during production is analyzed. Organoleptic and physicochemical quality indicators of samples of whole milk condensed with sugar of 8.5% and milk-containing condensed milk product with sugar and vegetable fat of 8.5% were studied. |  
| URI:  | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12482 |  
| Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  |  
  
    
    
     
    
    
    Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены. 
                    
                      
                 |