Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12509
|
Название: | Удосконалення конструкції тістомісильної машини |
Другие названия: | Improving the dough mixing machine design |
Авторы: | Мамчур, М. В. Mamchur, M. |
Ключевые слова: | тістоприготування dough preparation частота обертання speed енергоємність energy consumption пружність тіста dough elasticity продуктивність машини machine productivity |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Мамчур М. В. Удосконалення конструкції тістомісильної машини : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2021. – 30 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі виконано аналіз серійних конструкцій тістомісильних машин. Встановлено, що на якість приготування тіста мають вплив не тільки показники сировини, але і спосіб організації технологічного процесу з використанням ефективних робочих органів технічних засобів .
Кваліфікаційна робота вирішує науково-технічне завдання підвищення ефективності приготування тіста у машині періодичної дії за рахунок обґрунтування конструкційних параметрів та режимів роботи удосконаленого робочого органу.
Виконані аналітичні дослідження дозволили встановити вплив геометричних параметрів удосконаленого робочого органу на енергетичну ефективність приготування тіста, обґрунтовано режими роботи тістомісильної машини. In the qualification work the analysis of serial structural kneading machines is executed. It is established that the quality of dough preparation is influenced not only by the indicators of raw materials, but also by the way of organizing the technological process with the use of effective working bodies of technical means.
Qualification work solves the scientific and technical problem of increasing the efficiency of dough preparation in the machine of periodic action by substantiating the design parameters and modes of operation of the advanced working body.
The performed analytical researches allowed to establish the influence of geometrical parameters of the improved working body, of energy efficiency of dough preparation, the modes of operation of the kneading machine are substantiated. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12509 |
Располагается в коллекциях: | 208 – Агроінженерія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|