DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
208 – Агроінженерія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12509

Название: Удосконалення конструкції тістомісильної машини
Другие названия: Improving the dough mixing machine design
Авторы: Мамчур, М. В.
Mamchur, M.
Ключевые слова: тістоприготування
dough preparation
частота обертання
speed
енергоємність
energy consumption
пружність тіста
dough elasticity
продуктивність машини
machine productivity
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Мамчур М. В. Удосконалення конструкції тістомісильної машини : кваліфікаційна робота : спец. 208 «Агроінженерія» / Поліський нац. ун-т, каф. процесів, машин і обладнання в агроінженерії ; наук. кер. Медведський О. В. – Житомир, 2021. – 30 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі виконано аналіз серійних конструкцій тістомісильних машин. Встановлено, що на якість приготування тіста мають вплив не тільки показники сировини, але і спосіб організації технологічного процесу з використанням ефективних робочих органів технічних засобів . Кваліфікаційна робота вирішує науково-технічне завдання підвищення ефективності приготування тіста у машині періодичної дії за рахунок обґрунтування конструкційних параметрів та режимів роботи удосконаленого робочого органу. Виконані аналітичні дослідження дозволили встановити вплив геометричних параметрів удосконаленого робочого органу на енергетичну ефективність приготування тіста, обґрунтовано режими роботи тістомісильної машини.
In the qualification work the analysis of serial structural kneading machines is executed. It is established that the quality of dough preparation is influenced not only by the indicators of raw materials, but also by the way of organizing the technological process with the use of effective working bodies of technical means. Qualification work solves the scientific and technical problem of increasing the efficiency of dough preparation in the machine of periodic action by substantiating the design parameters and modes of operation of the advanced working body. The performed analytical researches allowed to establish the influence of geometrical parameters of the improved working body, of energy efficiency of dough preparation, the modes of operation of the kneading machine are substantiated.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12509
Располагается в коллекциях:208 – Агроінженерія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Mamchur_MV_KR_208_2021.pdf1,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет