DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12583

Название: Оцінка технології інкубації та інкубаційних якостей яєць в умовах ПП «Інкубатор» Житомирської області
Другие названия: Estimation of incubation technology and incubation qualities of eggs in the conditions of PF «Incubator» of Zhytomyr region
Авторы: Рибачок, А. Д.
Rybachok, A.
Ключевые слова: оцінка
evaluation
інкубація
incubation
технологія
technology
інкубаційні якості яєць
incubation qualities of eggs
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Рибачок А. Д. Оцінка технології інкубації та інкубаційних якостей яєць в умовах ПП «Інкубатор» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна Л. – Житомир, 2021. – 31 с.
Аннотация: В роботі наведено результати оцінки процесу інкубації яєць курей та інкубаційних якостей яєць. Встановлено, що для ефективного ведення галузі птахівництва необхідно для інкубації відбирати яйця з високими інкубаційними якостями та суворо дотримуватись усіх операцій технологічного процесу інкубування яєць.
The paper presents the results of evaluation of the process of incubation of chicken eggs and incubation qualities of eggs. It has been established that in order to effectively manage the poultry industry, it is necessary to select eggs with high incubation qualities for incubation and to strictly adhere to all operations of the technological process of egg incubation.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12583
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Rybachok_AD_KR_204_2021.pdf1,41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет