DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12644

Название: Проектування кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса
Другие названия: Design of a climate chamber for the production of cured meat
Авторы: Сайкевич, А. О.
Saikevych, A.
Ключевые слова: сиров’ялене м’ясо
cured meat
технологічний процес
technological process
промислова вентиляція
industrial ventilation
кліматична камера
climate chambe
кліматичне обладнання
climatic equipment
монтаж обладнання
installation of equipment
підготовка до запуску
installation of equipment
Дата публикации: 2021
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Сайкевич А. О. Проектування кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса : кваліфікаційна робота : спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / Поліський нац. ун-т, каф. електрифікації, автоматизації виробництва та інженерної екології ; наук. кер. Соколовський О. Ф. – Житомир, 2021. – 33 с.
Аннотация: Робота присвячена проблемі обґрунтування умов та проектуванні кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса. В процесі виконання роботи проведено дослідження основних характеристик кліматичної камери та виборі оптимального обладнання з процесом його монтажу.
Work is sanctified to the problem substantiation of conditions and design of a climate chamber for the production of dried meat. In the course of performance of work research of the basic characteristics of the climatic chamber and a choice of the optimum equipment with process of its installation is carried out.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12644
Располагается в коллекциях:141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Saikevych_AO_KR_141_2021.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет