Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12644
|
Название: | Проектування кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса |
Другие названия: | Design of a climate chamber for the production of cured meat |
Авторы: | Сайкевич, А. О. Saikevych, A. |
Ключевые слова: | сиров’ялене м’ясо cured meat технологічний процес technological process промислова вентиляція industrial ventilation кліматична камера climate chambe кліматичне обладнання climatic equipment монтаж обладнання installation of equipment підготовка до запуску installation of equipment |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Сайкевич А. О. Проектування кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса : кваліфікаційна робота : спец. 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / Поліський нац. ун-т, каф. електрифікації, автоматизації виробництва та інженерної екології ; наук. кер. Соколовський О. Ф. – Житомир, 2021. – 33 с. |
Аннотация: | Робота присвячена проблемі обґрунтування умов та проектуванні кліматичної камери для виготовлення сиров’яленого м’яса.
В процесі виконання роботи проведено дослідження основних характеристик кліматичної камери та виборі оптимального обладнання з процесом його монтажу. Work is sanctified to the problem substantiation of conditions and design of a climate chamber for the production of dried meat.
In the course of performance of work research of the basic characteristics of the climatic chamber and a choice of the optimum equipment with process of its installation is carried out. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12644 |
Располагается в коллекциях: | 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|