DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/12815

Название: Технологічні аспекти при відгодівлі свиней в умовах господарства «Hausum» (Данія)
Другие названия: Technological aspects of fattening pigs in the conditions of the farm "Hausum" (Denmark)
Авторы: Майструк, М. В.
Maistruk, M.
Ключевые слова: годівля
feeding
утримання
keeping
відгодівельне поголів’я свиней
fattening pigs
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Майструк М. В. Технологічні аспекти при відгодівлі свиней в умовах господарства «Hausum» (Данія) : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2022. – 32 с.
Аннотация: Під час виконання дипломної роботи було вивченно основні технологічні особливості вирощування та відгодівлі свиней в умовах фермерського господарства «Hausum». Було встановлено, що в даному господарстві практикують мішаний тип годівлі свиней. При цьому для годівлі свиней використовується три рецепти комбікормів. Дотримання встановлених нормативів по утриманню і годівлі свиней дозволяють закінчити відгодівлю молодняку за 16 тижнів, при живій масі 100 кг. Тому з метою покращення продуктивності тварин і підвищення рентабельності галузі свинарства пропонуємо дотримуватись датської технології по вирощуванню і відгодівлі поголів’я.
During the thesis the main technological features of growing and fattening pigs in the conditions of the farm "Hausum" were studied. It was found that this farm practices a mixed type of pig feeding. At the same time, three compound feed recipes are used for feeding pigs. Adherence to the established standards for keeping and feeding pigs allows you to complete the fattening of young animals in 16 weeks, with a live weight of 100 kg. Therefore, in order to improve the productivity of animals and increase the profitability of the pig industry, we propose to adhere to the Danish technology for growing and fattening livestock.
URI: http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/12815
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Maistruk_MV_KR_204_2022.pdf1,82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет