Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
071 – Облік і оподаткування >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13410
|
Название: | Організація обліку і аналізу витрат на виробництво органічної продукції в переробних підприємствах |
Другие названия: | Organization of accounting and analysis of costs for the production of organic products in processing enterprises |
Авторы: | Пономаренко, Н. В. Ponomarenko, N. |
Ключевые слова: | органічна продукція organic products витрати costs виробництво production аналіз analysis переробне підприємство processing enterprise |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Пономаренко Н. В. Організація обліку і аналізу витрат на виробництво органічної продукції в переробних підприємствах : кваліфікаційна робота : спец. 071 «Облік і оподаткування» / Поліський нац. ун-т, каф. бух. обліку, оподаткування та аудиту ; наук. кер. Цаль-Цалко Ю. С. – Житомир, 2022. – 39 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі розглянуто загальнотеоретичні основи організації обліку і аналізу витрат на виробництво органічної продукції в переробних підприємствах в умовах формування інформаційного забезпечення прийняття управлінських рішень.
Автором досліджено теоретичні основи обліку і аналізу витрат на виробництво органічної продукції, економічний зміст витрат, їх класифікацію і основні завдання обліку.
У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості обліку і концептуальні засади організації аналізу витрат на виробництво органічної продукції. Проведено економічний господарської діяльності переробного підприємства.
Виконання наукового дослідження сприяло розробці інноваційного проекту з організації бухгалтерського обліку і аналізу витрат на виробництво органічної продукції. In the qualification work, the general theoretical foundations of the organization of accounting and analysis of costs for the production of organic products in processing enterprises are considered in the conditions of the formation of information support for making management decisions.
The author researched the theoretical foundations of accounting and analysis of costs for the production of organic products, the economic content of costs, their classification and the main tasks of accounting.
In the qualification work, the peculiarities of accounting and the conceptual principles of organizing the analysis of costs for the production of organic products are considered. The economic economic activity of the processing enterprise was carried out.
Carrying out scientific research contributed to the development of an innovative project on the organization of accounting and analysis of costs for the production of organic products. |
URI: | http://ir.znau.edu.ua/handle/123456789/13410 |
Располагается в коллекциях: | 071 – Облік і оподаткування
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|