DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
101 – Екологія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13618

Название: Екологічна безпека овочевої продукції Житомирської області
Другие названия: Ecological safety of vegetable products of Zhytomyr region
Авторы: Постоленко, В. В.
Postolenko, V.
Ключевые слова: овочеві культури
vegetable crops
важкі метали
heavy metals
нітрити
nitrite
нітрати
nitrate
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Постоленко В. В. Екологічна безпека овочевої продукції Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 101 «Екологія» / Поліський нац. університет, кафедра екології; наук. керівник О. В. Іщук. – Житомир, 2023. – 32 с.
Аннотация: Об’єктом дослідження є оцінка екологічної безпека овочевої продукції. Мета дослідження полягала у визначенні вмісту важких металів (ВМ) та нітратів в овочевих культурах. В Розділі 1 наведено аналітичний огляд літератури за темою кваліфікаційної роботи; в Розділі 2 – програма, методика та характеристика предмету дослідження; в Розділі 3 – представлені результати експериментальних досліджень.
The object of the study is the evaluation of the ecological safety of vegetable products. The purpose of the study was to determine the content of heavy metals (HM) and nitrates in vegetable crops. Section 1 provides an analytical review of the literature on the topic of qualification work; in Section 2 – the program, methodology and characteristics of the research subject; Section 3 presents the results of experimental studies.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13618
Располагается в коллекциях:101 – Екологія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Postolenko_VV_KR_101_2023.pdf832,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет