DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13652

Название: Вплив фізіологічних чинників на продуктивність корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області
Другие названия: The influence of physiological factors on the productivity of cows in the conditions of "Vertokyivka" LLC of the Zhytomyr region
Авторы: Криворучко, Є. В.
Kryvoruchko, Ye.
Ключевые слова: молочна продуктивність
milk productivity
надій
yield
якість молока
milk quality
міжотельний період
intercalving period
сервіс-період
service period
сухостійний період
dry period
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Криворучко Є. В. Вплив фізіологічних чинників на продуктивність корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2022. – 34 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо впливу фізіологічних чинників на продуктивність корів в умовах ТОВ «Вертокиївка» Житомирської області. Досліджено у корів української чорнорябої породи молочну продуктивність (надій за повну лактацію, за 305 днів, за місяць), якісні показники молока (молочний жир, молочний білок). Вивчено вплив фізіологічних чинників на продуктивність та якість молока корів української чорно-рябої породи, а саме: вік корів, тривалість міжотельного періоду, сухостійного періоду, сервіс періоду.
The qualification work presents the results of research on the influence of physiological factors on the productivity of cows in the conditions of Vertokyivka LLC of the Zhytomyr region. In cows of the Ukrainian black-and-white breed, milk productivity (expectation for full lactation, in 305 days, per month), quality indicators of milk (fat content, protein) was studied. The influence of physiological factors on the productivity and quality of milk of cows of the Ukrainian black-and- of the mottled breed, namely: the age of the cows, the duration of the intercalving period, the dry period, the service period.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13652
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kryvoruchko_Ye_KR_204_2022.pdf580,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет