|
Institutional Repository of Polissia National University >
Інститути, факультети та підрозділи університету >
Факультети >
Ветеринарної медицини >
Кафедра мікробіології, фармакології та ветеринарної епідеміології >
Матеріали конференцій >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13703
|
Название: | Чутливість змішаної мікробної асоціації, виділеної з вулика при опоношенні бджіл до дії підкормок різних рецептів in vitro |
Другие названия: | The sensitivity of the mixed microbial association isolated from the hive during insemination of bees to the action of top dressing of various recipes in vitro |
Авторы: | Лахман, А. Р. Lakhman, А. Галатюк, О. Є. Galatiuk, O. Романишина, Т. О. Romanishina, Т. |
Ключевые слова: | хворі бджоли diseased bees ентеробактерії enterobacteria Канді Каndi |
Дата публикации: | 2020 |
Издатель: | WayScience |
Библиографическое описание: | Лахман А. Р. Чутливість змішаної мікробної асоціації, виділеної з вулика при опоношенні бджіл до дії підкормок різних рецептів in vitro / А. Р. Лахман, О. Є. Галатюк, Т. О. Романишина // Сучасний рух науки : тези доп. XI Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 8–9 жовт. 2020 р. : у 2-х т. – Дніпро : WayScience, 2020. – Т. 1. – С. 379–380. |
Аннотация: | Як відомо, мед має компоненти, які чинять бактерицидний вплив на бактерії різних таксономічних груп. Присутність протимікробних сполук є потенційним джерелом його антимікробної дії. В наш час немає єдиного погляду щодо здатності бактерій, виділених з меду, синтезувати антипероксидні сполуки, тому актуальним є випробування рецептів з різними складовими в лабораторії з різними культурами мікроорганізмів бджіл in vitro для диференціації напрямку дії нових препаратів. Клінічному застосуваннюі передує серія лабораторних підтверджень дієвості нових лікарських засобів. As you know, honey has components that have a bactericidal effect on various bacteria taxonomic groups. The presence of antimicrobial compounds is a potential source of it antimicrobial action. Nowadays, there is no single opinion about the ability of bacteria isolated from honey, to synthesize antiperoxide compounds, therefore it is relevant to test recipes with with different components in the laboratory with different cultures of bee microorganisms in vitro for differentiation of the direction of action of new drugs. Clinical application is preceded by a series laboratory confirmation of the effectiveness of new medicines. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13703 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|