Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13709
|
Название: | Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції козівництва в умовах ТОВ «МИЛА КІЗОНЬКА ГАЙ» Житомирської області |
Другие названия: | Estimation of selection and technological aspects of production of goat breeding products in the conditions of LLC "MYLA KIZONKA GAY" of Zhytomyr region |
Авторы: | Паламарчук, М. О. Palamarchuk, M. |
Ключевые слова: | оцінка estimation технологія technology продуктивність productivity зааненська порода Saanen breed |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Паламарчук М. О. Оцінка селекційно-технологічних аспектів виробництва продукції козівництва в умовах ТОВ «МИЛА КІЗОНЬКА ГАЙ» Житомирської області : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2022. – 30 с. |
Аннотация: | Кваліфікаційна робота представляє результати оцінки технологічних параметрів виробництва продукції козівництва та основних селекційних ознак кіз зааненської породи, врахування яких забезпечує підвищення ефективності ведення галузі та гарантує її рентабельність. The qualification work presents the results of the estimation of the technological parameters of production of goat products and the main breeding characteristics of goats of the Saanen breed, taking into account which ensures the improvement of the efficiency of the management of the industry and guarantees its profitability. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13709 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|