DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13713

Название: Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської області
Другие названия: Technological features of the production of fermented milk products in the conditions of JSC "Zhytomyr Dairy" of the Zhytomyr region
Авторы: Липко, П. М.
Lypko, P.
Ключевые слова: технологія виробництва
production technology
кисломолочні продукти
fermented milk products
спиртове та молочнокисле бродіння
alcoholic and lactic acid fermentation
кислотність
acidity
якість
quality
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Липко П. М. Технологічні особливості виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2022. – 46 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень щодо технологічних особливостей виробництва кисломолочних продуктів в умовах АТ «Житомирський молокозавод». Зокрема представлені технологічні схеми виробництва кефіру та ряжанки, проведено порівняння органолептичних (сенсорних) та фізико-хімічних властивостей кефірів різної жирності та ряжанки виробництва АТ «Житомирський маслозавод». А також досліджено вплив на фізико-хімічні показники кефіру та ряжанки такого фактору як тривалість зберігання. Проаналізовано асортимент продукції, яка виробляється в умовах АТ «Житомирський молокозавод»
The qualification paper presents the results of research on the technological features of the production of fermented milk products under the conditions of JSC Zhytomyr Dairy. In particular, technological schemes for the production of kefir and ryazhanka are presented, a comparison of the organoleptic (sensory) and physicochemical properties of kefirs of different fat content and ryazhanka produced by JSC "Zhytomyr Maslozavod" is carried out. And the effect of such a factor as the duration of storage on the physicochemical parameters of kefir and ryazhanka was also investigated. The assortment of products produced in the conditions of JSC "Zhytomyr Milk Factory" was analyzed.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13713
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Lypko_PM_KR_204_2022.pdf1,34 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет