DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13714

Название: Оцінка технології виробництва селянського масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of peasant oil production technology in the conditions of Haliivskyi Maslozavod LLC of Zhytomyr region
Авторы: Бондаренко, О. С.
Bondarenko, O.
Ключевые слова: вершкове масло
butter
збивання вершків
whippingcream
перетворення високо жирних вершків
conversionof high-fatcream
технологія
technology
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бондаренко О. С. Оцінка технології виробництва селянського масла в умовах ТОВ «Галіївський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 37 с.
Аннотация: Вершкове масло є одним із інгредієнтів, який найбільше страждає від шахрайства з молочними інгредієнтами. Дешевший маргарин і суміші рослинного молока відчайдушно намагаються конкурувати. Однак шанувальники справжнього продукту залишаються йому вірними, адже масло смачне, корисне і повністю засвоюється організмом. На нашу думку, дане дослідження є важливим та актуальним, оскільки через велику різноманітність вершкового масла необхідно проаналізувати ринок виробників та продукції, щоб вибрати найкращий продукт за найкращою ціною серед продукції вітчизняних виробників.
Butter is one of the ingredients most affected by dairy fraud. Cheaper margarine and plant milk mixes are desperately trying to compete. However, fans of the real product remain loyal to it, because the oil is tasty, useful and fully absorbed by the body. In our opinion, this study is important and relevant, because due to the wide variety of butter, it is necessary to analyze the market of manufacturers and products in order to choose the best product at the best price among the products of domestic manufacturers.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13714
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bondarenko_OS_KR_204_2023.pdf618,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет