Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13716
|
Название: | Аналіз годівлі дійних корів в ПСП „Новоселиця” Житомирського району Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of feeding dairy cows in the private farm «Novoselytsia», Zhytomyr district, Zhytomyr region |
Авторы: | Андрієнко, О. В. Andrienko, O. |
Ключевые слова: | корови cows умови годівлі feeding conditions поживність раціонів nutritional value of diets обмін речовин metabolism ефективність efficiency |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Андрієнко О. В. Аналіз годівлі дійних корів в ПСП „Новоселиця” Житомирського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва та технологія переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Борщенко В. В. – Житомир, 2022. – 33 с. |
Аннотация: | У першому розділі докладно розглядається питання впливу умов годівлі та складу кормів на продуктивні якості корів. Другий розділ, по періодах виробничого циклу, вивчено умови годівлі та поживність раціонів молочних корів в ПСП „Новоселиця” Житомирського району Житомирської області, визначено забезпеченість молочних корів поживними речовинами та структуру кормових раціонів для корів. В третьому розділі складено та проаналізовано рекомендовані раціони для дійних корів господарства. The first section discusses in detail the influence of feeding conditions and feed composition on the productive qualities of cows. The second section, according to the periods of the production cycle, studied the feeding conditions and nutritional value of diets of dairy cows in the private farm «Novoselytsia», Zhytomyr district, Zhytomyr region, determined the provision of dairy cows with nutrients and the structure of feed rations for cows. In the third section, the recommended diets for dairy cows of the farm were compiled and analyzed. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13716 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|