Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13721
|
Название: | Технологічні особливості виробництва молока в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області |
Другие названия: | Technological features of milk production in the conditions of the "Peremoga" POSP of the Zvyagel district of the Zhytomyr region |
Авторы: | Молочна, А. О. Molochna, A. |
Ключевые слова: | корови cows раціон rations мінеральні добавки mineral supplements молочна продуктивність milk productivity |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Молочна А. О. Технологічні особливості виробництва молока в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2023. – 35 с. |
Аннотация: | Під час проведення досліджень було встановлено, що раціони дійних корів не забезпечують генетично обумовленої продуктивності тварин, внаслідок їх незбалансованості. Для того, щоб збалансувати раціони протягом року до раціонів необхідно додавати балансуючі кормові добавки. Включення до раціонів дійних корів балансуючих кормових добавок забезпечить їх оптимальне вітамінно-мінеральне живлення, за рахунок чого у господарстві можна збільшити надої корів до 5500 кг за рік, використовуючи кормові ресурси господарства. During the research, it was established that the rations of dairy cows do not provide the genetically determined productivity of the animals due to their imbalance. In order to balance the rations during the year, it is necessary to add balancing feed additives to the rations. The inclusion of balancing feed additives in the rations of dairy cows will provide them with optimal vitamin and mineral nutrition, due to which the farm can increase the milk yield of cows up to 5500 kg per year, using the feed resources of the farm. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13721 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|