DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13722

Название: Технологічні особливості виробництва молока в умовах СФГ «Світлана» Бердичівського району Житомирської області
Другие названия: Technological features of milk production in the conditions of Svitlana SFG, Berdychiv district, Zhytomyr region
Авторы: Менчинська, А. В.
Menchynska, A.
Ключевые слова: корови
cows
раціон
rations
молочна продуктивність
milk productivity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Менчинська А. В. Технологічні особливості виробництва молока в умовах СФГ «Світлана» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лавринюк О. О. – Житомир, 2023. – 35 с.
Аннотация: Було встановлено, що найвищі надої молока за лактацію одержано від корів раціон яких містив однотипові корми протягом року. У корів контрольної групи, надій за лактацію був дещо нижчим і складав – 6504 кг. За однотипної годівлі спостерігається стабільне виробництво молока. Середньодобові надої корів молочного стада мало змінюються і знаходяться впродовж року на рівні 20-21 кг. Така стабільність виробництва економічно доцільна, оскільки молокопереробні підприємства рівномірно, впродовж року, отримують високоякісну сировину.
The highest milk yield per lactation was obtained from cows whose diet contained the same type of feed throughout the year. In cows of the control group, the yield per lactation was somewhat lower and amounted to 6504 kg. With the same type of feeding, stable milk production is observed. The average daily milk yield of dairy cows changes little and is at the level of 20-21 kg throughout the year. Such stability of production is economically expedient, since milk processing enterprises receive high-quality raw materials evenly throughout the year.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13722
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Menchynska_ AV_KR_204_2023.pdf1,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет