DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13736

Название: Вплив технології відкачування на якість меду
Другие названия: The influence of pumping technology on the quality of honey
Авторы: Патлатюк, О. Ю.
Patlatiuk, O.
Ключевые слова: відкачування меду
honey extraction
якість меду
honey quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Патлатюк О. Ю. Вплив технології відкачування на якість меду : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що при відкачуванні меду зі стільників, запечатаних не менше, ніж на 2/3 одержують мед вищого ґатунку, при відкачуванні зі стільників, запечатаних не менше ніж на ½ − першого. Тому на пасіках різних форм власності для одержання відкачаного меду вищого ґатунку, який характеризується високими показниками якості, та забезпечення рентабельності виробництва відкачувати мед зі стільників, запечатаних не менше, ніж на 2/3.
As a result of the conducted research, it was established that when pumping honey from honeycombs sealed by at least 2/3, higher quality honey is obtained, when pumping from honeycombs sealed by at least ½ - the first. Therefore, in apiaries of different forms of ownership, in order to obtain pumped honey of the highest quality, which is characterized by high quality indicators, and to ensure the profitability of production, pump honey from combs sealed by at least 2/3.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13736
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Patlatiuk_OY_KR_204_2023.pdf594,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет