DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13769

Название: Вплив цукрової підгодівлі на зимостійкість бджолиних сімей в умовах Лісостепу Житомирщини
Другие названия: The influence of sugar feeding on the winter hardiness of bee colonies in the conditions of the forest-steppe of Zhytomyr Oblast
Авторы: Панасюк, А. М.
Panasiuk, A.
Ключевые слова: бджолині сімї
bee colonies
зимостійкість
winter hardiness
підгодівля бджолиних сімей
feeding of bee colonies
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Панасюк А. М. Вплив цукрової підгодівлі на зимостійкість бджолиних сімей в умовах Лісостепу Житомирщини : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Лісогурська Д. В. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що при утриманні бджолиних сімей на цукровому меді рентабельність виробництва більша, порівняно із сім’ями, яких утримують на квітковому меді. Тому на пасіках різних форм власності для забезпечення високої продуктивності бджолиних сімей і рентабельності виробництва бджолині сім’ї протягом зимівлі утримувати на цукровому меді.
As a result of the conducted research, it was established that when bee families are kept on sugar honey, the profitability of production is higher, compared to families that are kept on flower honey. Therefore, in apiaries of various forms of ownership, in order to ensure high productivity of bee families and profitability of production, bee families should be kept on sugar honey during the winter.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13769
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Panasiuk_AM_KR_204_2023.pdf667,05 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет