Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13772
|
Название: | Молочна продуктивність та перебіг лактації корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області |
Другие названия: | Milk productivity and course of lactation of cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed in the conditions of the "Slobodishche" private enterprise of the Berdychiv district of the Zhytomyr region |
Авторы: | Криворучко, В. В. Kryvoruchko, V. |
Ключевые слова: | лактація lactation перебіг лактації course of lactation надій hope молочний жир milk fat українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black and white dairy breed |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Криворучко В. В. Молочна продуктивність та перебіг лактації корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2023. – 27 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що з підвищення ефекту селекції та зменшення витрат на селекційно-племінні заходи оцінку корів-первісток доцільно проводити в спеціальних контрольно-селекційних корівниках протягом 60-90 днів першої лактації. As a result of the conducted research, it was established that in order to increase the effect of selection and reduce the costs of selection and breeding activities, it is advisable to carry out the evaluation of first-born cows in special control and selection cowsheds within 60-90 days of the first lactation. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13772 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|