DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13772

Название: Молочна продуктивність та перебіг лактації корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області
Другие названия: Milk productivity and course of lactation of cows of the Ukrainian black-spotted dairy breed in the conditions of the "Slobodishche" private enterprise of the Berdychiv district of the Zhytomyr region
Авторы: Криворучко, В. В.
Kryvoruchko, V.
Ключевые слова: лактація
lactation
перебіг лактації
course of lactation
надій
hope
молочний жир
milk fat
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black and white dairy breed
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Криворучко В. В. Молочна продуктивність та перебіг лактації корів української чорно-рябої молочної породи в умовах ПП «Слободище» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У результаті проведених досліджень встановлено, що з підвищення ефекту селекції та зменшення витрат на селекційно-племінні заходи оцінку корів-первісток доцільно проводити в спеціальних контрольно-селекційних корівниках протягом 60-90 днів першої лактації.
As a result of the conducted research, it was established that in order to increase the effect of selection and reduce the costs of selection and breeding activities, it is advisable to carry out the evaluation of first-born cows in special control and selection cowsheds within 60-90 days of the first lactation.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13772
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kryvoruchko_VV_KR_204_2023.pdf813,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет