DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13774

Название: Оцінка господарсько-корисних ознак корів стада ДП ДГ «Рихальське» Житомирської області
Другие названия: Evaluation of economically beneficial traits of cows in the herd of the SE RF "Rikhalske" of Zhytomyr region
Авторы: Прут, М. Ю.
Prut, M.
Ключевые слова: голштинська порода
Holstein breed
молочна продуктивність
milk productivity
екстер’єр
exterior
відтворна здатність
reproductive capacity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Прут М. Ю. Оцінка господарсько-корисних ознак корів стада ДП ДГ «Рихальське» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Омелькович С. П. – Житомир, 2023. – 29 с.
Аннотация: В результаті проведених досліджень встановлено, що корови-первістки господарства характеризуються хорошими показниками молочної продуктивності, гарним розвитком, за дещо незадовільних показниках відтворної здатності. Так, у даних корів завищені вік при першому отеленні (1083 дні), тривалість сервіс (167), міжотельного (478) і сухостійного періодів (71 день) та низький рівень узагальнюючого показника – коефіцієнт відтворної здатності (0,78).
As a result of the conducted research, it was established that the first-born cows of the farm are characterized by good indicators of milk productivity, good development, according to somewhat unsatisfactory indicators of reproductive capacity. Thus, in these cows, the age at first calving (1083 days), duration of service (167), inter-calving (478) and dry periods (71 days), and the generalizing indicator is the coefficient of reproducibility (0.78).
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13774
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Prut_MYu_KR_204_2023.pdf474,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет