Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13782
|
Название: | Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Гладковицьке» Коростенського району Житомирської області |
Другие названия: | Analysis of the technology of milk production in the conditions of the "Gladkovitske" water treatment plant of the Korosten district of the Zhytomyr region |
Авторы: | Маліновська, Д. М. Malinovska, D. |
Ключевые слова: | технологія technology порода breed продуктивність performance надій hope годівля feeding |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Маліновська Д. М. Аналіз технології виробництва молока в умовах СТОВ «Гладковицьке» Коростенського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. годівлі, розведення тварин та збереження біорізноманіття ; наук. кер. Кобернюк В. В. – Житомир, 2023. – 37 с. |
Аннотация: | Встановлено, що з метою удосконалення технології виробництва молока в господарстві, необхідно удосконалити структуру стада великої рогатої худоби за рахунок збільшення відсотка дійних корів. Корови у стаді повинні становити 46–52%, для забезпечення нормального відтворення на 100 корів необхідно мати 15–17 % нетелей, 18–20% – телиць старше року та 20–25 % телиць до року. It was established that in order to improve the technology of milk production in the farm, it is necessary to improve the structure of the cattle herd by increasing the percentage of dairy cows. Cows in the herd should be 46-52%, to ensure normal reproduction per 100 cows, it is necessary to have 15-17% heifers, 18-20% - heifers older than one year and 20-25% heifers under one year. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13782 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|