DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13859

Название: Товарознавчий показник гарбуза Cucurbita pepo
Другие названия: Commodity indicators of Cucurbita pepo pumpkin
Авторы: Безверхий, А.О.
Bezverkhy, А.
Ключевые слова: сорти гарбуза
pumpkin varieties
екологічна оцінка
ecological assessment
мінеральні добрива
mineral fertilizers
норми використання
utilization rates
показники якості
quality indicators
внесення добрив
fertilizer processing
суха речовина
dry matter
Дата публикации: 2022
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Безверхого А. О. Товарознавчий показник гарбуза Cucurbita pepo : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. Технологій у рослинництві ; наук. кер. Саюк О. А. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – 40 с.
Аннотация: Атестаційна робота проводилась з 2021-2022 років в умовах ПП «ЖЕРМ» Черняхівського району Житомирської області за тематичною тематикою та присвячена вдосконаленню технології переробки та зберігання гарбуза. Частина 1 кваліфікаційної роботи присвячена аналізу наукових літературних джерел. який пояснює особливості Tech Pumpkin. У розділі II викладені програма, методи та умови проведення наукових досліджень. Розділ 3 присвячений уточненню врожайності, агроекології, енергетичної та технологічної оцінок якості гарбуза на основі варіантів досліджень. Спершу використовувати плоди гарбуза (відразу після збору вирощувати менш легкі сорти). Для подальшого використання у свіжому вигляді доцільно вирощувати більш довгі сорти. З метою продовження сезону роботи переробних підприємств і підвищення якості продуктів переробки сорти гарбуза, які не містять значної кількості крохмалю, слід переробляти не пізніше 2 місяців зберігання, а сорти, що містять крохмаль, - тільки після зберігання. період 2-4 місяці, коли крохмаль гідролізується в цукор. Розробити комплексну технологію зберігання гарбуза, що забезпечує прогресивні умови збору, доставки, зберігання, перекладання у виробничу тару. Цей спосіб дає змогу механізувати трудомісткі процеси вантажно-розвантажувальних робіт як на складі, так і на сировинній ділянці, запобігти травмуванню плодів.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13859
Располагается в коллекциях:201 – Агрономія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bezverkhyj_AO_KR_201_2022_original_23062023_114119.pdf628,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет