Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13859
|
Название: | Товарознавчий показник гарбуза Cucurbita pepo |
Другие названия: | Commodity indicators of Cucurbita pepo pumpkin |
Авторы: | Безверхий, А.О. Bezverkhy, А. |
Ключевые слова: | сорти гарбуза pumpkin varieties екологічна оцінка ecological assessment мінеральні добрива mineral fertilizers норми використання utilization rates показники якості quality indicators внесення добрив fertilizer processing суха речовина dry matter |
Дата публикации: | 2022 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Безверхого А. О. Товарознавчий показник гарбуза Cucurbita pepo : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. Технологій у рослинництві ; наук. кер. Саюк О. А. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2022. – 40 с. |
Аннотация: | Атестаційна робота проводилась з 2021-2022 років в умовах ПП «ЖЕРМ» Черняхівського району Житомирської області за тематичною тематикою та присвячена вдосконаленню технології переробки та зберігання гарбуза.
Частина 1 кваліфікаційної роботи присвячена аналізу наукових літературних джерел. який пояснює особливості Tech Pumpkin.
У розділі II викладені програма, методи та умови проведення наукових досліджень.
Розділ 3 присвячений уточненню врожайності, агроекології, енергетичної та технологічної оцінок якості гарбуза на основі варіантів досліджень.
Спершу використовувати плоди гарбуза (відразу після збору вирощувати менш легкі сорти). Для подальшого використання у свіжому вигляді доцільно вирощувати більш довгі сорти.
З метою продовження сезону роботи переробних підприємств і підвищення якості продуктів переробки сорти гарбуза, які не містять значної кількості крохмалю, слід переробляти не пізніше 2 місяців зберігання, а сорти, що містять крохмаль, - тільки після зберігання. період 2-4 місяці, коли крохмаль гідролізується в цукор.
Розробити комплексну технологію зберігання гарбуза, що забезпечує прогресивні умови збору, доставки, зберігання, перекладання у виробничу тару. Цей спосіб дає змогу механізувати трудомісткі процеси вантажно-розвантажувальних робіт як на складі, так і на сировинній ділянці, запобігти травмуванню плодів. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13859 |
Располагается в коллекциях: | 201 – Агрономія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|