DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13879

Название: Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка
Другие названия: Craft technology for the production of raw smoked sausages at Organic Meat LLC, Baranivka
Авторы: Клосовський, Р. В.
Klosovsky, R.
Ключевые слова: технологія
тechnology
крафтове виробництво
craft production
сирокопчена ковбаса
raw smoked sausage
якість
quality
безпечність
safety
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Клосовський Р. В. Крафтова технологія виробництва сирокопчених ковбас в ТОВ «Органік м’ясо», м. Баранівка : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 42 с.
Аннотация: Здійснено аналіз технології виробництва крафтової сирокопченої ковбаси в умовах переробного підприємства ТОВ «Органічний продукт». Для виготовлення високоякісних ковбасних виробів важливо точно дотримуватись рецептури, технологічної інструкції та санітарного режиму протягом усього технологічного процесу. Це є обов'язковою умовою, яка забезпечує якість та безпеку продукту. Ретельне виконання рецептури, правильна послідовність операцій, додержання необхідних температурних режимів, гігієнічні норми та контроль якості дозволяють забезпечити стабільність виробництва і отримання високоякісних ковбасних виробів.
The article analyzes the technology of production of craft raw smoked sausage in the conditions of the processing enterprise Organic Product LLC. To produce high-quality sausage products, it is important to strictly adhere to the recipe, technological instructions and sanitary regime throughout the entire technological process. This is a prerequisite for ensuring the quality and safety of the product. Careful adherence to the recipe, the correct sequence of operations, compliance with the required temperature conditions, hygiene standards and quality control ensure stable production and high-quality sausage products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13879
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Klosovsky_RV_KR_204_2023.pdf1,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет