DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13880

Название: Технологічні аспекти виробництва свинини та продуктивність свиней в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч
Другие названия: Technological aspects of pork production and productivity of pigs in the conditions of FP "Myassnii dour Polissya", Ovruch
Авторы: Янович, Н. В.
Yanovych, N.
Ключевые слова: технологія
тechnology
свині
pigs
порода
breed
відтворення
reproduction
утримання
maintenance
годівля
feeding
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Янович Н. В. Технологічні аспекти виробництва свинини та продуктивність свиней в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 44 с.
Аннотация: В роботі вивчено технологічні аспекти виробництва свинини в умовах підприємства та зроблено аналіз існуючої технології, зокрема: відтворення стада, утримання, годівлі свиней різних виробничих груп, підготовка тварин до реалізації. Встановлено, що для забезпечення конкурентоспроможності свинарства та досягнення значних успіхів у розвитку галузі необхідно поєднувати ефективне використання наявних ресурсів з радикальними змінами в селекції тварин, технологіях годівлі та утримання.
In the work, the technological aspects of pork production in the conditions of the enterprise were studied and an analysis of the existing technology was made, in particular: reproduction of the herd, maintenance, feeding of pigs of different production groups, preparation of animals for sale. It was established that in order to ensure the competitiveness of pig farming and achieve significant success in the development of the industry, it is necessary to combine the effective use of available resources with radical changes in animal breeding, feeding and maintenance technologies.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13880
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Yanovych_ NV_KR_204_2023.pdf1,51 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет