|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13880
|
Название: | Технологічні аспекти виробництва свинини та продуктивність свиней в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч |
Другие названия: | Technological aspects of pork production and productivity of pigs in the conditions of FP "Myassnii dour Polissya", Ovruch |
Авторы: | Янович, Н. В. Yanovych, N. |
Ключевые слова: | технологія тechnology свині pigs порода breed відтворення reproduction утримання maintenance годівля feeding |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Янович Н. В. Технологічні аспекти виробництва свинини та продуктивність свиней в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 44 с. |
Аннотация: | В роботі вивчено технологічні аспекти виробництва свинини в умовах підприємства та зроблено аналіз існуючої технології, зокрема: відтворення стада, утримання, годівлі свиней різних виробничих груп, підготовка тварин до реалізації. Встановлено, що для забезпечення конкурентоспроможності свинарства та досягнення значних успіхів у розвитку галузі необхідно поєднувати ефективне використання наявних ресурсів з радикальними змінами в селекції тварин, технологіях годівлі та утримання. In the work, the technological aspects of pork production in the conditions of the enterprise were studied and an analysis of the existing technology was made, in particular: reproduction of the herd, maintenance, feeding of pigs of different production groups, preparation of animals for sale. It was established that in order to ensure the competitiveness of pig farming and achieve significant success in the development of the industry, it is necessary to combine the effective use of available resources with radical changes in animal breeding, feeding and maintenance technologies. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13880 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|