Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13881
|
Название: | Технологія виробництва твердих сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир |
Другие названия: | Technology of production of hard cheeses of various types in the conditions of SE "Starokonstiantynivsky Milk Plant" in Zhytomyr |
Авторы: | Фещук, Т. С. Feshchuk, T. |
Ключевые слова: | твердий сир cheese оцінка якості quality assessment дефект defect сучасний стан current state |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Фещук Т. С. Технологія виробництва твердих сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – 37 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження виготовлення твердих сирів в умовах ДП “ Староконстянтинівського молочного заводу”. Представлено оцінку якості та дефекти твердих сирів, проведено органолептичні та фізико-хімічні показники. The qualification work presents the results of research on the production of hard cheeses under the conditions of the State Enterprise "Starokonstiantynivsky Dairy Plant". Evaluation of the quality and defects of hard cheeses is presented, organoleptic and physico-chemical indicators are carried out. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13881 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|