DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13881

Название: Технологія виробництва твердих сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир
Другие названия: Technology of production of hard cheeses of various types in the conditions of SE "Starokonstiantynivsky Milk Plant" in Zhytomyr
Авторы: Фещук, Т. С.
Feshchuk, T.
Ключевые слова: твердий сир
cheese
оцінка якості
quality assessment
дефект
defect
сучасний стан
current state
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Фещук Т. С. Технологія виробництва твердих сирів різних видів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – 37 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі представлено результати дослідження виготовлення твердих сирів в умовах ДП “ Староконстянтинівського молочного заводу”. Представлено оцінку якості та дефекти твердих сирів, проведено органолептичні та фізико-хімічні показники.
The qualification work presents the results of research on the production of hard cheeses under the conditions of the State Enterprise "Starokonstiantynivsky Dairy Plant". Evaluation of the quality and defects of hard cheeses is presented, organoleptic and physico-chemical indicators are carried out.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13881
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Feshchuk_ТS_KR_204_2023.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет