|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13882
|
Название: | Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» |
Другие названия: | Features of the production of organic ice cream in the conditions of Zhytomyr Maslozavod JSC |
Авторы: | Бондарчук, А. В. Bondarchuk, A. |
Ключевые слова: | органічне морозиво organic ice-cream якість quality безпечність unconcern технологія technology |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бондарчук А. В. Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 36 с. |
Аннотация: | Враховуючи свою біологічну цінність, молочні продукти мають життєво важливе значення для здорових і поживних тканин. Це стосується і молочних десертів, таких як морозиво, харчова цінність яких залежить від наявності повноцінних білків, легкозасвоюваних жирів, незамінних амінокислот, солей кальцію і фосфору, необхідних для нормального функціонування організму. Щоб витримати конкуренцію, виробники постійно намагаються вдосконалювати та розширювати асортимент продукції. Нещодавно з’явився новий вид органічного морозива. У зв'язку з цим дослідження якості органічного морозива є актуальними. Given their biological value, dairy products are vital for healthy and nutritious tissues. This also applies to dairy desserts, such as ice cream, the nutritional value of which depends on the presence of complete proteins, easily digestible fats, essential amino acids, calcium and phosphorus salts, necessary for the normal functioning of the body. In order to withstand competition, manufacturers are constantly trying to improve and expand their product range. A new type of organic ice cream has recently appeared. In this regard, research on the quality of organic ice cream is relevant. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13882 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|