DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13882

Название: Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод»
Другие названия: Features of the production of organic ice cream in the conditions of Zhytomyr Maslozavod JSC
Авторы: Бондарчук, А. В.
Bondarchuk, A.
Ключевые слова: органічне морозиво
organic ice-cream
якість
quality
безпечність
unconcern
технологія
technology
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Бондарчук А. В. Особливості виробництва органічного морозива в умовах АТ «Житомирський маслозавод» : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ковальчук Т. І. – Житомир, 2023. – 36 с.
Аннотация: Враховуючи свою біологічну цінність, молочні продукти мають життєво важливе значення для здорових і поживних тканин. Це стосується і молочних десертів, таких як морозиво, харчова цінність яких залежить від наявності повноцінних білків, легкозасвоюваних жирів, незамінних амінокислот, солей кальцію і фосфору, необхідних для нормального функціонування організму. Щоб витримати конкуренцію, виробники постійно намагаються вдосконалювати та розширювати асортимент продукції. Нещодавно з’явився новий вид органічного морозива. У зв'язку з цим дослідження якості органічного морозива є актуальними.
Given their biological value, dairy products are vital for healthy and nutritious tissues. This also applies to dairy desserts, such as ice cream, the nutritional value of which depends on the presence of complete proteins, easily digestible fats, essential amino acids, calcium and phosphorus salts, necessary for the normal functioning of the body. In order to withstand competition, manufacturers are constantly trying to improve and expand their product range. A new type of organic ice cream has recently appeared. In this regard, research on the quality of organic ice cream is relevant.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13882
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Bondarchuk_A_KR_204_2023.pdf467,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет