DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13892

Название: Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир
Другие названия: Organization of quality control and safety of dairy raw materials in the conditions of JSC "Zhytomyr Oil Plant" in Zhytomyr
Авторы: Цісар, Д. Р.
Tsisar, D.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
молочна сировина
dairy raw materials
вміст жиру
fat content
білок
protein
густина
density
ґатунок
variety
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Цісар Д. Р. Організація контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 40 с.
Аннотация: У поданій кваліфікаційній роботі наведені результати досліджень щодо організації контролю якості та безпечності молочної сировини в умовах АТ «Житомирський маслозавод». Представлений асортимент продукції та бренди АТ «Житомирський маслозавод», здійснена оцінка безпечності та якості молочної сировини, досліджено її фізико-хімічні та технологічні властивості. За таблицею-еталоном встановлено ґатунок молочної сировини, яка надходить на переробку до АТ «Житомирський маслозавод».
The submitted qualification work presents the results of research on the organization of quality control and safety of dairy raw materials in the conditions of JSC "Zhytomyr Maslozavod". The range of products and brands of JSC "Zhytomyr Maslozavod" was presented, the safety and quality of milk raw materials were assessed, and their physico-chemical and technological properties were investigated. According to the standard table, the grade of dairy raw materials that are sent for processing to JSC Zhytomyr Maslozavod is determined.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13892
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Tsisar_D_KR_204_2023.pdf1,36 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет