DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13894

Название: Оцінка технологічних процесів виробництва молочних продуктів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир
Другие названия: Evaluation of the technological processes of dairy products production in the conditions of the State Enterprise "Starokonstyantynivskyi Milk Plant", Zhytomyr
Авторы: Чорний, П. В.
Chornyi, P.
Ключевые слова: технологічна схема
technological scheme
масло
butter
твердий сир
hard cheese
технічний казеїн
technical casein
осадження
sedimentation
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Чорний П. В. Оцінка технологічних процесів виробництва молочних продуктів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 39 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі описано дослідження технологічних схем виробництва основної продукції ДП «Староконстянтинівський молочний завод» - масло, твердий та плавлений сир, технічний казеїн. Наведено асортимент продукції підприємства та торгові марки, під якими її реалізовують. Були проведені наступні дослідження: отримання казеїну з молока в умовах навчальної лабораторії методом зміщення рН у кислу сторону.
The qualification paper describes the study of technological schemes for the production of the main products of the SE "Starokonstiantynivskyi Milk Plant" - butter, hard and processed cheese, technical casein. The assortment of the company's products and the brands under which they are sold are presented. The following studies were carried out: obtaining casein from milk in the conditions of an educational laboratory by the method of shifting the pH to the acidic side.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13894
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Chornyi_PV_KR_204_2023.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет