Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13894
|
Название: | Оцінка технологічних процесів виробництва молочних продуктів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир |
Другие названия: | Evaluation of the technological processes of dairy products production in the conditions of the State Enterprise "Starokonstyantynivskyi Milk Plant", Zhytomyr |
Авторы: | Чорний, П. В. Chornyi, P. |
Ключевые слова: | технологічна схема technological scheme масло butter твердий сир hard cheese технічний казеїн technical casein осадження sedimentation |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Чорний П. В. Оцінка технологічних процесів виробництва молочних продуктів в умовах ДП «Староконстянтинівський молочний завод», м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 39 с. |
Аннотация: | У кваліфікаційній роботі описано дослідження технологічних схем виробництва основної продукції ДП «Староконстянтинівський молочний завод» - масло, твердий та плавлений сир, технічний казеїн. Наведено асортимент продукції підприємства та торгові марки, під якими її реалізовують. Були проведені наступні дослідження: отримання казеїну з молока в умовах навчальної лабораторії методом зміщення рН у кислу сторону. The qualification paper describes the study of technological schemes for the production of the main products of the SE "Starokonstiantynivskyi Milk Plant" - butter, hard and processed cheese, technical casein. The assortment of the company's products and the brands under which they are sold are presented. The following studies were carried out: obtaining casein from milk in the conditions of an educational laboratory by the method of shifting the pH to the acidic side. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13894 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|