DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13901

Название: Резерви збільшення виробництва свинини в умовах ТОВ «Скоморошківське» Вінницької області
Другие названия: Reserves for increasing pork production under the conditions of Skomoroshkivske LLC of the Vinnytsia region
Авторы: Іванчук, О. В
Ivanchuk, O.
Ключевые слова: свинарство
pig breeding
технологія
technology
виробництво
production
годівля
feeding
утримання
maintenance
відтворення
reproduction
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Іванчук О. В. Резерви збільшення виробництва свинини в умовах ТОВ «Скоморошківське» Вінницької області: кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Аліна. Л. – Житомир, 2023. – 39 с.
Аннотация: Виходячи із аналізу ведення галузі свинарства у ТОВ «Скоморошківське» та виявлення резервів збільшення виробництва свинини, пропонуємо розробити чіткий технологічний процес виробництва свинини на 19 основних свиноматок. Запропонований проект буде відповідати вимогам інтенсивних технологій. Завдяки проведеним розрахункам, при утримані 19 основних свиноматок забезпечується виробництво свинини 426,4 ц в рік, або 22,4 ц на 1 свиноматку, при витратах кормів 5,5 ц корм. од.
Based on the analysis of the management of the pig farming industry at «Skomoroshkivske» LLC and the identification of reserves for increasing pork production, we propose to develop a clear technological process of pork production for 19 main sows. The proposed project will meet the requirements of intensive technologies. Thanks to the calculations, keeping 19 main sows ensures pork production of 426.4 tons per year, or 22.4 tons per 1 sow, with feed consumption of 5.5 tons of feed. unit.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13901
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Ivanchuk _OV_KR_204_2023.pdf935,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет