DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13909

Название: Оцінка технології виробництва свинини та продуктивності свиней в умовах ПСП «Батьківщина» Бердичівського району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of pork production technology and pig productivity in the conditions of the PSP «Batkivshchyna» of Berdychiv district of Zhytomyr region
Авторы: Кирій, В. В.
Kyriy, V.
Ключевые слова: оцінка
assessment
технологічний процес
technological process
виробництво продукції
product production
продуктивність
productivity
свині
pigs
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кирій В. В. Оцінка технології виробництва свинини та продуктивності свиней в умовах ПСП «Батьківщина» Бердичівського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр Альона Л. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: Робота презентує результати оцінки технології виробництва продукції свинарства та продуктивних характеристик свиней в наявних господарських умовах. Рентабельне ведення галузі свинарства передбачає врахування встановлених параметрів технологічного процесу виробництва свинини та потенційних продуктивних можливостей свиней різних порід та породних поєднань.
The work presents the results of the assessment of the production technology of pig production and the productive characteristics of pigs in the existing economic conditions. Profitable management of the pig industry involves taking into account the established parameters of the technological process of pork production and the potential productive capabilities of pigs of various breeds and breed combinations.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13909
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kyriy_VV_KR_204_2023.pdf1,24 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет