Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13913
|
Название: | Вплив цукрової підгодівлі бджолиних сімей на якість травневого меду, виробленого на Житомирському Поліссі |
Другие названия: | The influence of sugar feeding of bee families on the quality of May honey produced in Zhytomyr Polissia |
Авторы: | Яригін, М. О. Yaryhin, M. |
Ключевые слова: | підгодівля бджіл bee feeding акацієвий мед acacia honey якість меду honey quality |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Яригін М. О. Вплив цукрової підгодівлі бджолиних сімей на якість травневого меду, виробленого на Житомирському Поліссі : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2023. – 23 с. |
Аннотация: | У результаті проведених досліджень встановлено, що підгодівля бджолиних сімей цукровим сиропом в цілому не знижує якості травневого акацієвого меду. Тому для забезпечення високої медової продуктивності під час медозбору з акації та високого рівня рентабельності пасіки для підгодівлі бджолиних сімей доцільно використовувати цукровий сироп. As a result of the conducted research, it was established that feeding bee colonies with sugar syrup does not reduce the quality of May acacia honey in general. Therefore, to ensure high honey productivity during honey collection from acacia and a high level of profitability of the apiary for feeding bee families, it is advisable to use sugar syrup. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13913 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|