DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13920

Название: Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч
Другие названия: The main technological processes of canned meat production in the conditions of the farm "Myasnyi Dvir Polissia", Ovruch
Авторы: Фурманчук, М. В.
Furmanchuk, M.
Ключевые слова: технологія
тechnology
сировина
raw materials
м’ясо
meat
переробка
processing
консерви
canned food
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Фурманчук М. В. Основні технологічні процеси виробництва м’ясних консервів в умовах ФГ «М’ясний двір Полісся», м. Овруч.: кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук С. П. – Житомир, 2023. – 36 с.
Аннотация: Підприємство виробляє стерилізовані м’ясні консерви за ТУ У 10.8-2941102011-002-2021 пі д назвою «Свинина особлива». Продукція відповідає нормативній документації. Виготовлені стерилізовані м’ясні консерви відповідають стандартам на сировину, рецептурі, технології обробки та виробництва, вимогам до якості продукції, правилам приймання, зберігання та транспортування готової продукції.
The company produces sterilized canned meat according to TU U 10.8-2941102011-002-2021 under the name "Special Pork". The products comply with regulatory documents. The manufactured sterilized canned meat meets the standards for raw materials, recipe, processing and production technology, product quality requirements, rules for acceptance, storage and transportation of finished products.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13920
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Furmanchuk_MV_KR_204_2023.pdf936,47 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет