DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13934

Название: Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області
Другие названия: Production technology of boiled sausage products under the conditions of Limired Liability company «Ecomeat Polissy» of Zhytomyr region
Авторы: Заровний, М. М.
Zarovnyi, M.
Ключевые слова: м’ясо
мeat
технологія
technology
варена ковбаса
boiled sausage
схема
scheme
інгредієнти
ingredients
якість
quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Заровний М. М. Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 47 с.
Аннотация: Проведені дослідження підтвердили, що формування споживних властивостей і асортименту варених ковбас здійснюється шляхом підбору відповідної сировини і дотримання технологічних схем виробництва. Це означає, що якість, смакові характеристики та види варених ковбас можуть бути керовані шляхом вибору певних інгредієнтів і використання конкретних технологій у виробництві.
The conducted studies confirmed that the formation of consumer properties and the range of cooked sausages is carried out by selecting the appropriate raw materials and following the technological schemes of production. This means that the quality, taste characteristics and types of cooked sausages can be controlled by choosing certain ingredients and using specific technologies in production.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13934
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zarovnyi_MМ_KR_204_2023.pdf2,66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет