Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13934
|
Название: | Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області |
Другие названия: | Production technology of boiled sausage products under the conditions of Limired Liability company «Ecomeat Polissy» of Zhytomyr region |
Авторы: | Заровний, М. М. Zarovnyi, M. |
Ключевые слова: | м’ясо мeat технологія technology варена ковбаса boiled sausage схема scheme інгредієнти ingredients якість quality |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Заровний М. М. Технологія виготовлення варених ковбасних виробів в умовах ТОВ «Еком’ясо Полісся» Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 47 с. |
Аннотация: | Проведені дослідження підтвердили, що формування споживних властивостей і асортименту варених ковбас здійснюється шляхом підбору відповідної сировини і дотримання технологічних схем виробництва. Це означає, що якість, смакові характеристики та види варених ковбас можуть бути керовані шляхом вибору певних інгредієнтів і використання конкретних технологій у виробництві. The conducted studies confirmed that the formation of consumer properties and the range of cooked sausages is carried out by selecting the appropriate raw materials and following the technological schemes of production. This means that the quality, taste characteristics and types of cooked sausages can be controlled by choosing certain ingredients and using specific technologies in production. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13934 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|