DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13935

Название: Технологічні особливості інкубаційного процесу курячих яєць в умовах ПП «Інкубатор», м. Звягель
Другие названия: Technological features of the incubation process of chicken eggs in the conditions of PE «Incubator», Zvyagel
Авторы: Кокуть, Я. В.
Kokut, Ya.
Ключевые слова: птахівництво
рoultry
кури
chickens
технологія
technology
інкубаційні яйця
hatching eggs
зберігання
storage
контроль
control
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Кокуть Я. В. Технологічні особливості інкубаційного процесу курячих яєць в умовах ПП «Інкубатор», м. Звягель : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 42 с.
Аннотация: У ПП «Інкубатор» проведено оцінку технології інкубації та якості інкубаційних яєць. Дослідження спрямовані на встановлення оптимальних параметрів інкубації та оцінку якості отриманих результатів. Оцінка проводилася з урахуванням таких показників, як висиджуваність, виживаність молодняку, якість пір'я, розвиток скелету та інші характеристики, що впливають на якість молодняку та його подальшу продуктивність. Результати досліджень дозволяють встановити оптимальні параметри технології інкубації та покращити якість інкубаційних яєць, що сприяє підвищенню ефективності галузі птахівництва.
Incubator PE evaluated the hatching technology and the quality of hatching eggs. The research is aimed at establishing optimal incubation parameters and assessing the quality of the results. The evaluation is based on such indicators as hatchability, survival rate, feather quality, skeletal development and other characteristics that affect the quality of young animals and their further productivity. The research results help to establish the optimal parameters of the hatching technology and improve the quality of hatching eggs, which contributes to the efficiency of the poultry industry.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13935
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Kokut_YaV_KR_204_2023.pdf1,33 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет