Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13935
|
Название: | Технологічні особливості інкубаційного процесу курячих яєць в умовах ПП «Інкубатор», м. Звягель |
Другие названия: | Technological features of the incubation process of chicken eggs in the conditions of PE «Incubator», Zvyagel |
Авторы: | Кокуть, Я. В. Kokut, Ya. |
Ключевые слова: | птахівництво рoultry кури chickens технологія technology інкубаційні яйця hatching eggs зберігання storage контроль control |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Кокуть Я. В. Технологічні особливості інкубаційного процесу курячих яєць в умовах ПП «Інкубатор», м. Звягель : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Вербельчук Т. В. – Житомир, 2023. – 42 с. |
Аннотация: | У ПП «Інкубатор» проведено оцінку технології інкубації та якості інкубаційних яєць. Дослідження спрямовані на встановлення оптимальних параметрів інкубації та оцінку якості отриманих результатів. Оцінка проводилася з урахуванням таких показників, як висиджуваність, виживаність молодняку, якість пір'я, розвиток скелету та інші характеристики, що впливають на якість молодняку та його подальшу продуктивність. Результати досліджень дозволяють встановити оптимальні параметри технології інкубації та покращити якість інкубаційних яєць, що сприяє підвищенню ефективності галузі птахівництва. Incubator PE evaluated the hatching technology and the quality of hatching eggs. The research is aimed at establishing optimal incubation parameters and assessing the quality of the results. The evaluation is based on such indicators as hatchability, survival rate, feather quality, skeletal development and other characteristics that affect the quality of young animals and their further productivity. The research results help to establish the optimal parameters of the hatching technology and improve the quality of hatching eggs, which contributes to the efficiency of the poultry industry. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13935 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|