DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13941

Название: Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир
Другие названия: Analysis of processed cheese production technology under the conditions of SE "Starokostyantynivsky dairy factory" Zhytomyr
Авторы: Шиманська, К. Р.
Shymanska, K.
Ключевые слова: якість
quality
безпечність
safety
плавлений сир
processed cheese
сирний продукт
cheese product
харчові добавки
food additives
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Шиманська К. Р. Аналіз технології виробництва плавленого сиру в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод» м. Житомир : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Трохименко В. З. – Житомир, 2023. – 41 с.
Аннотация: У кваліфікаційній роботі наведено результати дослідження технічних характеристик виробництва плавленого сиру та сирної продукції в умовах ДП «Старокостянтинівський молочний завод». Представлено асортимент продукції ДП «Старокостянтинівський молочний завод», проведено оцінку якості плавленого сиру та сирного продукту, досліджено використання рослинних жирів та харчових добавок у виробництві сирних продуктів, маркування та пакування готової продукції.
The qualification paper presents the results of research into the technical characteristics of the production of processed cheese and cheese products under the conditions of the State Enterprise "Starokostyantynivsky Dairy Plant". The range of products of SE "Starokostyantynivskyi milk factory" was presented, the quality assessment of processed cheese and cheese products was carried out, the use of vegetable fats and food additives in the production of cheese products, labeling and packaging of finished products were investigated.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13941
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shymanska_KR_KR_204_2023.pdf2,18 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет