DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13942

Название: Оцінка технології виробництва меду на присадибній пасіці Демченка П. Ф. (Житомирський район Житомирської області)
Другие названия: Evaluation of the honey production technology at the backyard apiary by Demchenko P. F. (Zhytomyr district of Zhytomyr region)
Авторы: Щирська, А. О.
Shchyrska, A.
Ключевые слова: технологія меду
honey technology
якість меду
honey quality
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Щирська А. О. Оцінка технології виробництва меду на присадибній пасіці Демченка П. Ф. (Житомирський район Житомирської області) : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Лісогурська О. В. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: Встановлено, що відкачаний з корпусних рамок, за якістю поступається меду з магазинних надставок. За всіма визначеними показниками, мед, відкачаний з магазинних надставок, відноситься до вищого ґатунку, а з корпусних рамок – до першого. Тому з метою підвищення виробництва меду високої якості, пропонуємо на пасіках, де утримують бджіл у вуликах-лежаках, відкачувати мед окремо зі стільників корпуса і магазинних надставок, а мед фасувати у пластикову тару.
It has been established that the quality of honey pumped from body frames is inferior to honey from store extensions. According to all the determined indicators, the honey pumped from store extensions belongs to the highest grade, and from the body frames to the first grade. Therefore, in order to increase the production of high-quality honey, we suggest that in apiaries where bees are kept in beehives, honey should be pumped separately from the honeycombs of the housing and store extensions, and the honey should be packaged in plastic containers.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13942
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Shchyrska_AO_KR_204_2023.pdf797,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет