Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13957
|
Название: | Оцінка технології виробництва молока та господарськи корисних ознак великої рогатої худоби в умовах АПНВН «Візит» Хмільницького району Вінницької області |
Другие названия: | Assessment of milk production technology and economically useful features of cattle in the conditions of the farm «Visуt» of Khmilnytskyi district of Vinnytsуa region |
Авторы: | Бахновська, А. О. Bahnovska, A. |
Ключевые слова: | технологія technology виробництво молока milk production корови cows порода breed продуктивність productivity |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Бахновська А. О. Оцінка технології виробництва молока та господарськи корисних ознак великої рогатої худоби в умовах АПНВН «Візит» Хмільницького району Вінницької області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Шуляр А. Л. – Житомир, 2023. – 33 с. |
Аннотация: | Здійснено аналіз технології виробництва молока та основних господарськи корисних ознак корів різних порід. Для економічно вигідного та рентабельного ведення молочного скотарства необхідно дотримуватись усіх технологічних елементів виробництва та враховувати рівень розвитку продуктивних ознак. The analysis of milk production technology and the main economically useful features of cows of various breeds was carried out. For economically profitable and profitable management of dairy cattle breeding, it is necessary to observe all technological elements of production and take into account the level of development of productive traits. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13957 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|