DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
101 – Екологія >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13965

Название: Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукції
Другие названия: Endoecological evaluation of the quality of vegetable products
Авторы: Зіміна, О. С.
Zimina, O.
Ключевые слова: забруднення
pollution
овочі
vegetables
якість
quality
вода
water
грунт
soil
кадмій
cadmium
свинець
lead
мідь
copper
ГДК
MPC
ендоекологія
endoecology
здоров’я
health
діти
children
довкілля
environment
небезпека
danger
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Зіміна О. С. Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукції : кваліфікаційна робота : спец. 101 «Екологія» / Поліський нац. університет, кафедра екології ; наук. керівник Б. В. Борисюк. – Житомир, 2023. – 26 с.
Аннотация: В кваліфікаційній роботі наведена природно-кліматична характеристика території Брусилівської ОТГ, загальна інформація об’єкту дослідження. Результати проведених досліджень свідчать про значно підвищені концентрації кадмію у воді та овочах в підсобних господарствах жителів смт Брусилів. Функціональний стан дітей у населеному пункті у загальному вигляді має чітку тенденцію до покращення зі збільшенням віку дитини.
In the qualification work, the natural and climatic characteristics of the territory of the Brusyliv OTG, general information of the research object are given. The results of the conducted research indicate significantly increased concentrations of cadmium in water and vegetables in the farms of the residents of Brusyliv. The functional state of children in the settlement in general has a clear tendency to improve with increasing age of the child.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13965
Располагается в коллекциях:101 – Екологія

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Zimina_OS_ KR_101_2023.pdf872,18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет