Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
101 – Екологія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13965
|
Название: | Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукції |
Другие названия: | Endoecological evaluation of the quality of vegetable products |
Авторы: | Зіміна, О. С. Zimina, O. |
Ключевые слова: | забруднення pollution овочі vegetables якість quality вода water грунт soil кадмій cadmium свинець lead мідь copper ГДК MPC ендоекологія endoecology здоров’я health діти children довкілля environment небезпека danger |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Зіміна О. С. Ендоекологічна оцінка якості овочевої продукції : кваліфікаційна робота : спец. 101 «Екологія» / Поліський нац. університет, кафедра екології ; наук. керівник Б. В. Борисюк. – Житомир, 2023. – 26 с. |
Аннотация: | В кваліфікаційній роботі наведена природно-кліматична характеристика території Брусилівської ОТГ, загальна інформація об’єкту дослідження.
Результати проведених досліджень свідчать про значно підвищені концентрації кадмію у воді та овочах в підсобних господарствах жителів смт Брусилів. Функціональний стан дітей у населеному пункті у загальному вигляді має чітку тенденцію до покращення зі збільшенням віку дитини. In the qualification work, the natural and climatic characteristics of the territory of the Brusyliv OTG, general information of the research object are given.
The results of the conducted research indicate significantly increased concentrations of cadmium in water and vegetables in the farms of the residents of Brusyliv. The functional state of children in the settlement in general has a clear tendency to improve with increasing age of the child. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13965 |
Располагается в коллекциях: | 101 – Екологія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|