Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13967
|
Название: | Оцінка технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області |
Другие названия: | Evaluation of the production technology of livestock products and productivity of cows in the conditions of PLAE «Peremoha» of Zvyagel district of Zhytomyr region |
Авторы: | Матвійчук, Ю. С. Matviychuk, Yu. |
Ключевые слова: | продукція скотарства livestock production технологія technology українська чорно-ряба молочна порода Ukrainian black-and-white dairy breed абердин-ангуська порода Aberdeen-Angus breed продуктивність productivity |
Дата публикации: | 2023 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Матвійчук Ю. С. Оцінка технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 27 с. |
Аннотация: | У роботі представлено результати оцінки технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів української чорно-рябої молочної та абердин-ангуської порід. З метою забезпечення якісного харчування населення молоком, м’ясом та продуктами їх переробки варто враховувати встановлені технологічні та продуктивні параметри при виробництві продукції галузі скотарства. The paper presents the results of the evaluation of the production technology of cattle breeding products and the productivity of cows of Ukrainian black-and-white dairy and Aberdeen-Angus breeds. In order to ensure high-quality nutrition of the population with milk, meat and their processing products, it is necessary to take into account the established technological and productive parameters in the production of products of the livestock industry. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13967 |
Располагается в коллекциях: | 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|