DSpace Регистрация
 

Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13967

Название: Оцінка технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області
Другие названия: Evaluation of the production technology of livestock products and productivity of cows in the conditions of PLAE «Peremoha» of Zvyagel district of Zhytomyr region
Авторы: Матвійчук, Ю. С.
Matviychuk, Yu.
Ключевые слова: продукція скотарства
livestock production
технологія
technology
українська чорно-ряба молочна порода
Ukrainian black-and-white dairy breed
абердин-ангуська порода
Aberdeen-Angus breed
продуктивність
productivity
Дата публикации: 2023
Издатель: Поліський національний університет
Библиографическое описание: Матвійчук Ю. С. Оцінка технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів в умовах ПОСП «Перемога» Звягельського району Житомирської області : кваліфікаційна робота : спец. 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій виробництва, переробки та якості продукції тваринництва ; наук. кер. Ткачук В. П. – Житомир, 2023. – 27 с.
Аннотация: У роботі представлено результати оцінки технології виробництва продукції скотарства та продуктивності корів української чорно-рябої молочної та абердин-ангуської порід. З метою забезпечення якісного харчування населення молоком, м’ясом та продуктами їх переробки варто враховувати встановлені технологічні та продуктивні параметри при виробництві продукції галузі скотарства.
The paper presents the results of the evaluation of the production technology of cattle breeding products and the productivity of cows of Ukrainian black-and-white dairy and Aberdeen-Angus breeds. In order to ensure high-quality nutrition of the population with milk, meat and their processing products, it is necessary to take into account the established technological and productive parameters in the production of products of the livestock industry.
URI: http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13967
Располагается в коллекциях:204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
Matviychuk_YuS_KR_204_2023.pdf1,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

ISSN 2414-519X © 2014-2024 Полесский университет