|
Institutional Repository of Polissia National University >
Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти >
201 – Агрономія >
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13977
|
Название: | Продуктивність гібридів ріпаку озимого залежно від норм висіву в умовах ДП ДҐ «Нова перемога» |
Другие названия: | Productivity of winter crops of winter crops according to the norms of hanging in the heads of DP DN "Nova peremoga" |
Авторы: | Марчук, М. Marchuk, M. |
Ключевые слова: | гібриди hybrids норма висіву sowing rate перезимівля overwintering урожайність productivity якість quality |
Дата публикации: | 2021 |
Издатель: | Поліський національний університет |
Библиографическое описание: | Марчук М. Продуктивність гібридів ріпаку озимого залежно від норм висіву в умовах ДП ДҐ «Нова перемога» : кваліфікаційна робота : спец. 201 «Агрономія» / Поліський нац. ун-т, каф. технологій у рослинництві ; наук. кер. Дідора В. Г. – Житомир : Поліський нац. ун-т, 2021. – 43 с. |
Аннотация: | Робота комп’ютерного набору обсягом … сторінок, ілюстрована рисунками …, таблицями …, список рекомендованої літеретури - 42 джерела. Висновки та рекомендації виробництву підготовлені на основі проведених випробувань лабораторної харчової і промислової продукції (ДП «Житомирстандартметрологія»).
Перший розділ присвячений огляду літературних джерел за обґрунтуванню обраної теми досліджень.
В другому розділі показане місце, умови та методика проведення досліджень.
Основна частина роботи розмішена у третьому розділі. Основна увага спрямована на реакцію середньоранніх гібридів ріпаку озимого Фактор, Конрад та Гібрирок на норми висіву насіння, формування густоти стеблестою, урожайність та технологічні якості олії (вміст ерукової кислоти, глюкозинолатів. The quality of the robot was prepared with the help of the “Regulations on the quality of robots at the Polysk National University.
A computer robot with a set of ... sides, illustrated with pictures ..., tables ..., a list of recommended letters - 42 dzherels. Additions and recommendations for cooking on the basis of laboratory food and industrial products (DP "Zhitomirstandartmetrologiya").
The first distribution of assignments to a look at the literary dzherel for the ruling of those received.
In another section, a misce is shown, think about the technique of carrying out doslidzhen.
The main part of the robot is dispersed at the third one. The main respect is based on the reaction of mid-early hybrids of winter crops Factor, Konrad and Gibrirok on the norms for the viscosity of the crop, the formation of the density of the stalk, the yield and technological intensity of the olia (instead of the erucic acid, glucose. |
URI: | http://ir.polissiauniver.edu.ua/handle/123456789/13977 |
Располагается в коллекциях: | 201 – Агрономія
|
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
|